Skip to main content

NOVI TREND NEGE 3-step tretmani

NOVI TREND NEGE 3-step tretmani

NOVI TREND NEGE 3-step tretmani

Novost
Objavljeno:
27.10.2017
Autor:
Dragana Cibula

Multiactiv 3-step kompletni tretmani pružaju jedinstveno iskustvo nege u 3 koraka (serum, maska, krema).

Prateći želje savremenih potrošača i svetska dostignuća u kozmetologiji, Multiactiv kozmetika predstavlja novi trend nege – kompletne tretmane za negu lica u 3 koraka. Koncept proizvoda koji u jednoj kesici pružaju potpunu, brzu i vrhunsku negu je već hit u svetu, dok za domaće tržište predstavlja novinu kada je reč o kozmetičkim proizvodima.

Novi proizvodi Multiactiv kozmetike jedinstveni su po tome što sadrže čak tri proizvoda u jednom (aktivni serum, masku od mikrofibera i noćnu kremu). Ova kombinacija proizvoda čini kompletan tretman koji koži obezbeđuje regeneraciju, hidrataciju, lifting i snabdeva kožu hranljivim materijama.

Multiactiv kompletni tretmani za negu lica u 3 koraka su bazirani na različitim aktivnim komponentama koje su neophodne za održavanje zdravog, mladolikog i blistavog izgleda kože.

Exclusive - Tretman sa filtratom puževe sluzi ima izuzetno regenerativno svojstvo, delotvoran je kod zatezanja kože i u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Puževa sluz stimuliše prirodnu regeneraciju kože, čime smanjuje i ublažava nepravilnosti, poput tragova od akni, ožiljaka, pigmentacijskih mrlja i bora. 

Revita Derm - Hijaluronski hidratantni tretman vraća svežinu i hidrataciju najdubljim slojevima kože. Briše znakove umora i znakove starenja, obnavlja površinski sloj kože, vraća joj gipkost, elastičnost i mekoću. Najbolji rezultati se postižu u kombinaciji sa ostalim proizvodima iz Revita Derm kolekcije.

Anti Age - Tretman sa efektom zatezanja reoblikuje opuštene konture lica i čini kožu elastičnom, zategnutom i negovanom. Zahvaljujući kolagenu iz mora i biljnim ekstraktima, ublažava fine linije i bore, hrani suvu kožu i vraća joj tonus, elastičnost i sjaj. Najbolji rezultati se postižu u kombinaciji sa ostalim proizvodima iz Anti Age kolekcije.

Biological - Tretman sa uljem makadamije podstiče obnovu površinskih ćelija kože, dubinski hrani i neguje kožu lica. Zahvaljujući dragocenim biljnim ekstraktima i uljima umanjuje osetljivost kože i osećaj zategnutosti, jača njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Najbolji rezultati se postižu u kombinaciji sa ostalim proizvodima iz Biological kolekcije.

Tretmani deluju na konkretne potrebe kože i pružaju osećaj prijatnosti i zadovoljstva. Namenjeni su onima koji uživaju u procesu negovanja i žele brze i vidljive efekte na svojoj koži.