Skip to main content

BIOLOGICAL PARTY slavimo lepotu prirode

BIOLOGICAL PARTY slavimo lepotu prirode

BIOLOGICAL PARTY slavimo lepotu prirode

Događaj
Objavljeno:
18.05.2018
Autor:
Dragana Cibula

Multiactiv kozmetika je predstavila novu liniju proizvoda inspirisanu prirodom, BIOLOGICAL.

BIOLOGICAL proizvodi slede biološki ritam i deluju u savršeno izbalansiranom odnosu sa kožom, pružajući joj sve neophodne sastojke kako bi postigla zdrav, lep i negovan izgled.

U sastavu BIOLOGICAL proizvoda 97% sirovina je prirodnog porekla i savremenoj ženi pružaju upravo ono što joj je u ovom trenutku možda i najpotrebnije – a to je povratak prirodi!

Specifičnost BIOLOGICAL proizvoda je u tome što sadrže izuzetno veliki broj moćnih aktivnih materija. Odabrani aktivni principi, u ovom slučaju to su prirodna ulja i ekstrakti, sinergijski deluju na kožu i pružaju kompletan doživljaj nege. Zahvaljujući prirodnim emulgatorima na bazi masline, kreme se lako nanose i brzo upijaju, a koža ostaje nežna i baršunasta. Mirisna nota ruzmarina i verbene upotpunjuje i zaokružuje prirodni koncept.

Lansiranje nove kolekcije obeleženo je 15. maja, promocijom i druženjem sa poslovnim partnerima, predstavnicima medija, blogerima i saradnicima.

Inspiracija večeri bila je prirodna i jedinstven lepota svake žene. Priču o pravilnoj nezi i spoljašnjoj lepoti dopunile su predstavnice magazina Sensa sa temama o unutrašnjem skladu, ličnom balansu i svesti o sebi.