Skip to main content

Najčešća pitanja

Saglasna sam da mi Multiactiv šalje obeštenja o akcijama i popustima na email.

Poštovana, kada birate neki proizvod izuzetnu pažnju treba da obratite na sadržaj aktivnih komponenti, tj. da li proizvod sadrži aktivne komponente, koje i u kojim količinama. Na ambalaži proizvoda proizvođači imaju obavezu da navedu sastav proizvoda (ingredients), često se dešava da komponente kao što su prirodna ulja, UV filteri (kod proizvoda za sunčanje) i slično nalaze na poslednjem mestu, što znači da se u proizvodu nalaze u minimalnim količinama. 

Ubrzani tempo života nam je nametnut, ali moramo se izboriti za svojih 5 minuta. Nega u poslednji čas - „pet do dvanaest“ zahteva oprez, jer ako ne koristimo proverene preparate možemo izazvati kontraindikacije crvenilo, osip, svrab. U ovakvim situacijama treba primeniti proverenu kozmetiku. Kada smo umorni, iscrpljeni, nenaspavani, odlična je kupka sa eteričnim uljima i hranljivom kremom na licu. Neophodan je dobar piling, naizmenično umivanje toplom i hladnom vodom, hidrirajuća ili revitalizujuća maska, pakovanje od bademovog ulja. Nakon svega krema sa efektom zatezanja.

Multiactiv kozmetiku možete pronaći u svim Lilly i Dm drogerijama, Mercator i Roda hipermarketima kao i u odabranim apotekama i parfimerijama.

Tačan spisak prodajnih mesta u vašem gradu pogledajte na: PRODAJNA MESTA