Skip to main content

Skidač laka za nokte u gelu 70ml

Šifra:
9600931009800
Cena:210,00 RSD
Proizvod je neocenjen

Opis

Delovanje

Inovativna gel formulacija skidača laka za nokte, bez curenja i razlivanja. Skidač laka za nokte sa ekstrakom kantariona.

Spoj tradicionalne prednosti lekovite biljke kantarion i inovativne, neočekivane teksture za ovu vrstu proizvoda.  Gel formulacija skidača laka za nokte sprečava curenje iz bočice, što ga čini idealnim, ne samo za upotrebu u kućnim uslovima i kozmetičkim salonima, već i za poneti na putovanje. Više nema bojazni da će proizvod iscureti i oštetiti ostale stvari u koferu. Gel formulacija olakšava ciljano nanošenje proizvoda na nokat, sprečava razlivanje i time obezbeđuje lagodnije korišćenje. Proizvod sadrži značajnu količinu kantarion ulja, koje je jedno od najboljih ulja za negu dehidrirane, oštećene i osetljive kože, tako da pruža bogatu negu isušenom području zanoktica.

Upotreba

Proizvod naneti na svaki nalakirani nokat, sačekati par sekundi, a zatim komadićem pamučne vate, blagim trljanjem odstraniti lak sa noktiju.

Sadržaj

Sastav: Acetone, Aqua, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, PEG-7, Glyceryl Cocoate, Hypericum Perforatum Flower/Lear/Stem Extract, Parfum, CI16255.

Proizvođač: YUCO-HEMIJA DOO, Cara Lazara bb, 21234 Bački Jarak, tel: +381 21/848606

Zemlja porekla: Republika Srbija