Skip to main content

Herbal Infusion tonik za lice 120ml

Šifra:
8600931010592
Cena:556,00 RSD
Prosek: 5.4 (5 glasova)

Opis

Delovanje

Blagi tonik sa mirisom lekovitog bilja pogodan je za čišćenje i osvežavanje svih tipova kože. Bogat je aktivnim komponentama umirujućeg i hidrirajućeg dejstva. 

Optimalna kombinacija idealno čisti kožu, osvežava je i pravi sjajnu osnovu za nanošenje daljih proizvoda za negu i šminke.

AKTIVNE KOMPONENTE

KAMILICA je izuzetna biljka za negu kože. Sadrži pregršt vitamina, flavonoida, etarskih ulja i drugih aktivnih materija zaslužnih za lepotu i blistavost tena.
ŽALFIJA je prava riznica vitamina, minerala i antioksidanasa, te važi za izuzetno cenjenu biljku u nezi kože.  
NIACINAMID ima brojna pozitivna dejstva na osetljivoj, hiperpigmentisanoj, problematičnoj kako staroj tako i mladoj koži. Ovaj izuzetni vitamin povećava vlažnost kože, stimuliše mikrocirkulaciju, ubrzava epitelizaciju i umanjuje hiperpigmentacije.
ALANTOIN je organska supstanca sa blagotvornim delovanjem. Poseduje izuzetno umirujuće i obnavljajuće dejstvo na kožu.

Upotreba

Koristeći tufer tonik naneti ujutru i uveče na kožu lica, vrata i dekoltea. Za potpuni užitak tufere natopljene tonikom držite na licu 5 do 10 minuta, a nakon toga nanesite odgovarajuću HERBAL INFUSION kremu za lice. 

Sadržaj

Sastav: Aqua (*), Glycerin, Polysorbate-20, Niacinamide, Phenoxyethanol, Salvia Officinalis Leaf (tea), Chamomilla Recutita Flower (tea), Ethylhexylglycerin, Allantoin. (*)Tea Infusion

Proizvođač: YUCO-HEMIJA DOO, Cara Lazara bb, 21234 Bački Jarak, tel: +381 21/848606 Zemlja porekla: Republika Srbija