Skip to main content

ANTIPEG Serum za izbeljivanje pega i fleka 20ml

Šifra:
8600931009558
Cena:1.119,00 RSD
Prosek: 4.8 (39 glasova)

Opis

Delovanje

Intenzivni tretman za delove kože koji sadrže pege ili fleke nastale izlaganjem sunčevoj svetlosti, kao i one koji nastaju nakon upale kože (akne i slično).

Zahvaljujući delotvornim aktivnim komponentama, serum stimuliše sintezu kolagena i elastina, pruža hidrataciju koži i sprečava stvaranje novih tamnih fleka i hiperpigmentacija. Aktivna komponenta niacinamid stimuliše sintezu kolagena i elastina, onemogućava prenos melanozoma na površinu kože i time sprečava stvaranje novih tamnih fleka i hiperpigmentacija. Niacinamid pomaže u stvaranju proteina u kožu i sprečava njeno isušivanje, čineći kožu mlađom i čvršćom. Hijaluronska kiselina je molekul snažne biološke aktivnosti, koji ima sposobnost vezivanja vode, čime se održavaju optimalna vlažnost i elastičnost kože. Serum umanjuje znakove umora i starenja, obnavlja površinski sloj i vraća joj zdrav izgled.

Upotreba

Naneti par kapi seruma blagim utapkavanjem ujutru i uveče na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, kao i delova kože na kojima se javljaju pege i fleke kao što su ruke. Nakon toga naneti ANTIPEG kremu za izbeljivanje pega i fleka.

Sadržaj

Sastav: Aqua, Niacinamide, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate.

Proizvođač: YUCO-HEMIJA DOO, Cara Lazara bb, 21234 Bački Jarak, tel: +381 21/848606

Zemlja porekla: Republika Srbija

Preporučujemo dodatne proizvode za kompletiranje nege