Skip to main content

O nama

U službi vaše lepote od 1997. godine MULTIACTIV kozmetika kreira vrhunske proizvode za negu kože lica i tela. Kombinovanjem pažljivo odabranih aktivnih komponenti sa finim teksturama, visokokvalietnim podlogama, biljnim ekstraktima i izuzetnim mirisima, pruža vašoj koži jedinstveno iskustvo nege. 

Izvanredna nega kože je naša specijalnost i misija. Poslujemo tržišno, prihvatamo nove izazove, pratimo trendove, ali uvek na prvo mesto stavljamo želje, potrebe i zahteve naših potrošača. Naš najviši cilj je da vas oduševimo i pružimo više od onoga što ste očekivali.

MULTIACTIV kozmetika se proizvodi u preduzeću YUCO-HEMIJA DOO. Sedište preduzeća i proizvodni pogoni nalaze se u Vojvodini, u Bačkom Jarku, 60km od Beograda. YUCO-HEMIJA DOO je preduzeće osnovano 1989. godine i uspešno se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda, sredstava za održavanje higijene u domaćinstvima i industriji, kao i proizvodnjom tečnih đubriva za cveće. Imamo veoma uspešnu saradnju sa više od 1.000 poslovnih partnera. Poslujemo sa svim značajnim, domaćim i internacionalnim, prodajnim lancima. Da bismo svoje proiritete i visoko postavljene ciljeve ostvarili, od 2002. godine u poslovanju primenjujemo međunarodni sistem upravljanja kvalitetom EN ISO 9001, a od 2013. godine sertifikovani smo prema standardu ISO 22716 - GMP, koji dokazuje naše postupanje po principima dobre proizvođačke prakse.

Dugogodišnje poslovanje pratile su i mnoge nagrade i priznanja. Ponosimo se priznanjem Privredne komore Srbije, koja je dve godine za redom kozmetički brend MULTIACTIV nominovala za najbolji srpski brend. Možemo se pohvaliti i nagradom "Biznis partner", koja se dodeljuje za poslovnu etičnost i korektnost. Prestižno međunarodno prizanje za izvrsnost poslovanja i kvalitet proizvoda, Arch od Europe, primili smo u aprilu 2012. godine u Frankfurtu.

Imamo ogromno proizvodno iskustvo, visok kvalitet proizvoda i konkurentne cene.

Proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim higijenskim uslovima, a veliku pažnju posvećujemo kontroli svih faza procesa. Tehnicki smo najbolje najopremljenija industrija kozmetike u Srbiji. Instalirani proizvodni kapaciteti iznose preko 300 t kozmetičkih proizvoda mesečno. Raspolažemo sa najsavremenijom automatizovanom opremom za zamešavanje, punjenje i pakovanje. Upravo veliki proizvodni kapaciteti nam omogućavaju proizvodnju svog brenda, izvoz u zemlje okruženja, ali i na velika svetska tržišta, kao i proizvodnju privatnih robnih marki za veliki broj naručilaca poput: Trgovačkih lanaca Metro Cash&Carry, Lilly drogerie, Delhaize, Univerexport; Zdravstvenih i farmaceutskih ustanova Colić Cosmetics, Inpharm, Celtics pharm; Kompanija koje posluju globalno i izvoze proizvode u preko 150 zemalja sveta PHI Academy, Sasha Riess Laboratiories; Multilevel kompanija; Brojnih trgovačkih kuća u zemlji i inostranstvu.