Skip to main content

NAJVIŠI STANDARDI I DOSTIGNUĆA

Dugogodišnje poslovanje pratile su i mnoge nagrade i priznanja.

Ponosimo se priznanjem Privredne komore Srbije, koja je dve godine za redom naš kozmetički brend Multiactiv nominovala za najbolji srpski brend. 

Multiactiv kozmetika je nosilac prestižne međunarodne nagrade The Arch of Europe kojom se odaje priznanje za kvalitet i izuzetnost celokupnog poslovanja i ostvarenih rezultata.

U organizaciji Cosmopolitan Beauty Awards 2014. godine Ultra Regenerativni Serum je osvojio specijalnu nagradu za najbolji domaći kozmetički proizvod.

Uspešna resertifikacija prema najnovijoj verziji standarda ISO 9001:2015 je još jedna potvrda ujednačenog kvaliteta proizvoda i uspešnog poslovanja. U septembru 2015. godine je objavljena nova, ažurirana verzija standard ISO 9001. Sertifikovanim preduzećima je ostavljeno tri godine, od momenta objavljivanja, za usklađivanje postojećeg sistema menadžmenta kvalitetom sa zahtevima nove verzije. Usled značajnih novina i izmena koje su obuhvaćene novom verzijom do sad se veoma mali broj preduzeća, ne samo u Srbiji, već i u Evropi, odlučilo za prelazak sa standarda ISO 9001:2008 na ISO 9001:2015. U preduzeću YUCO-HEMIJA i proizvodnji Multiactiv kozmetike, gde se izuzetno veliki značaj pridaje standardizaciji i rigoroznoj kontorli svih faza procesa, to nije bio slučaj. Novine su prihvaćene kao izazov koji će unaprediti poslovanje i doneta je odluka da se odmah krene sa implementacijom. U novoj verziji standarda se pridaje velika važnost riziku. U skladu sa tim, uvedene su dodatne analize i metode za procenu visine rizika, što je doprinelo povećanju stabilnosti poslovanja. 

Pored standarda ISO 9001, koji je primenjen još 2002. godine, od 2013. godine proizvodnja Multiactiv kozmetike je usklađena i sa zahtevima standarda ISO 22716/GMP, koji dokazuje postupanje po principima dobre proizvođačke prakse.

YUCO-HEMIJA DOO je odavno izašla iz regionalnih okvira. Posedovanjem sertifikata potencijalnim partnerima pruža se veća bezbednost poslovanja, veće poverenje, lakše i brže poslovno odlučivanje, sa manje rizika. 

Po oceni Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, YUCO-HEMIJA DOO se nalazi u grupi od 2,7% najuspešnijih preduzeća u Srbiji.

Od 22. januara 2016. godine YUCO-HEMIJA DOO može da se pohvali sa još jednim izuzetnim priznanjem. Ponosni je nosilac sertifikata Excellent Small and Medium Enterprise - Excellent SME Serbia, koji izdaje Privredna komora Srbije u saradnji sa bonitetnom kućom Coface. Osnovna svrha ovog sertifikata jeste promocija uspešnih preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, kao i povećanje transparetnosti na tržištu i zaštita potrošača. 

Na osnovu finansijske analize poslovanja, ocene platnog morala i rizika poslovanja, YUCO-HEMIJA DOO je svrstana u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća. Punovažnost sertifikata se zasniva na kontiuiranom monitoringu kuće Coface i podrobnim analizama finansijskih izveštaja, ali i poslovnih rizika. Ovo priznanje je potvrda ekonomskog kvaliteta. Ukazuje na uspešnost i stabilnost preduzeća, kao i na kredibilitet, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

YUCO-HEMIJA DOO je odavno izašla iz regionalnih okvira. Sa svojim asortimanom prisutna je na evropskom, azijskom, ruskom i afričkom tržištu. Posedovanjem sertifikata Excellent SME Serbia potencijalnim partnerima pruža se veća bezbednost poslovanja, veća povrenje, lakše i brže poslovno odlučivanje, sa manje rizika.