Skip to main content

Sertifikati

YUCO-HEMIJA DOO je odavno izašla iz regionalnih okvira. Sa svojim asortimanom prisutna je na evropskom, azijskom, ruskom i afričkom tržištu. Posedovanjem sertifikata potencijalnim partnerima pruža se veća bezbednost poslovanja, veće poverenje, lakše i brže poslovno odlučivanje, sa manje rizika.

Među prvima u Srbiji - Resertifikacija ISO standarda

Novi sertifikati ISO 9001 i ISO 22716 su stigli u preduzeće YUCO-HEMIJA. Uspešna resertifikacija prema najnovijoj verziji standarda ISO 9001:2015 je još jedna potvrda ujednačenog kvaliteta proizvoda i uspešnog poslovanja.

U septembru 2015. godine je objavljena nova, ažurirana verzija standard ISO 9001. Sertifikovanim preduzećima je ostavljeno tri godine, od momenta objavljivanja, za usklađivanje postojećeg sistema menadžmenta kvalitetom sa zahtevima nove verzije. Usled značajnih novina i izmena koje su obuhvaćene novom verzijom do sad se veoma mali broj preduzeća, ne samo u Srbiji, već i u Evropi, odlučilo za prelazak sa standarda ISO 9001:2008 na ISO 9001:2015.

 

U preduzeću YUCO-HEMIJA i proizvodnji Multiactiv kozmetike, gde se izuzetno veliki značaj pridaje standardizaciji i rigoroznoj kontroli svih faza procesa, to nije bio slučaj. Novine su prihvaćene kao izazov koji će unaprediti poslovanje i doneta je odluka da se odmah krene sa implementacijom.

U novoj verziji standarda se pridaje velika važnost riziku. U skladu sa tim, uvedene su dodatne analize i metode za procenu visine rizika, što je doprinelo povećanju stabilnosti poslovanja. Pored standarda ISO 9001, koji je primenjen još 2002. godine, od 2013. godine proizvodnja Multiactiv kozmetike je usklađena i sa zahtevima standarda ISO 22716/GMP, koji dokazuje postupanje po principima dobre proizvođačke prakse.

 

 


Politika kvaliteta

Zadovoljstvo KUPCA je naš prioritet. Obezbedili smo kadrovsku, tehničko-tehnološku, organizaciono-poslovnu i kreativno razvojnu osnovu za postizanje najvišeg stepena kvaliteta u proizvodnji i najbolji odnos cene i kvaliteta naših proizvoda. U poslovanju nastojimo da zadovoljimo sledeće kriterijume: visok nivo standarda, stabilnost tih standarda, etičnost u poslovanju, uvažavanje interesa drugih, društvenu odgovornost i odgovornost prema potrošačima.   

Naš moto je: KVALITETOM DO USPEHA

 

 

 

 

 


Potvrda kredibilnosti – Sertifikat Excellent SME Serbia

Po oceni Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, YUCO-HEMIJA DOO se nalazi u grupi od 2,7% najuspešnijih preduzeća u Srbiji. 

Od 22. januara 2016. godine YUCO-HEMIJA DOO može da se pohvali sa još jednim izuzetnim priznanjem. Ponosni je nosilac sertifikata »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia«, koji izdaje Privredna komora Srbije u saradnje sa bonitetnom kućom Coface. Osnovna svrha ovog sertifikata jeste promocija uspešnih preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, kao i povećanje transparetnosti na tržištu i zaštita potrošača. Na osnovu finansijske analize poslovanja, ocene platnog morala i rizika poslovanja, YUCO-HEMIJA DOO je svrstana u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća. Punovažnost sertifikata se zasniva na kontiuiranom monitoringu kuće Coface i podrobnim analizama finansijskih izveštaja, ali i poslovnih rizika.

Ovo priznanje je potvrda ekonomskog kvaliteta. Ukazuje na uspešnost i stabilnost preduzeća, kao i na kredibilitet, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju. Posedovanjem sertifikata »Excellent SME Serbia« potencijalnim partnerima pruža se veća bezbednost poslovanja, veće poverenje, lakše i brže poslovno odlučivanje, sa manje rizika.